Intrebari Frecvente despre Lyprinol

Dupa cat timp de administrare se simt efectele Lyprinol®-ului?

Pentru majoritatea pacientilor este nevoie de cateva saptamani pentru a simti efectele benefice ale acestui complex inovator. Unele persoane au declarat ca si-au ameliorat situatiile de boala in cateva zile, in timp ce altele au necesitat 4-6 saptamani de administrare. Fiecare organism este unic si un lucru este sigur: ameliorarea are loc daca administrarea se face in dozele corecte, conform indicatiilor.

Se poate accentua senzatia de durere in timpul administrarii?

Au existat cazuri rare de pacienti care au semnalat o intensificare a durerii, in perioada de la inceputul unei cure. Daca se intampla acest lucru se poate reduce dozajul pana la aparitia senzatiei de confort, apoi se creste treptat doza in functie de raspunsul organismului. Majoritatea celor care au manifestat aceasta situatie au finalizat cura cu rezultate mult mai bune decat alti pacienti.

Este Lyprinol®-ul un produs similar cu alte produse care contin extracte din scoici?

Nu. Lipidele continute de scoica verde sau de alte tipuri de scoici sunt extrem de sensibile la procesul de oxidare. Superioritatea Lyprinol®-ului consta in procesul unic, brevetat la nivel international, de stabilizare cu dioxid de carbon – CO2 – printr-o procedura tehnologica inovatoare, care asigura cea mai mare concentratie lipidica fata de orice alt produs similar de pe piata. In SUA, Lyprinol®-ul este utilizat sub denumirea de Omega XL, o alta modalitate de a evidentia cea mai mare concentratie de acizi grasi polinesaturati existenti intr-un produs destinat sanatatii.

Care este diferenta dintre extractul uleios din scoica verde si cel sub forma de pulbere?

Lyprinol® este net superior extractelor sub forma de pulbere deoarece nu contine proteine (si astfel nu cauzeaza alergii), nu contine substante oxidate, resturi de cochilii sau metale grele, fiind elaborat printr-un proces tehnologic brevetat care elimina complet potentialul toxic sau alergenic. Necesarul de capsule pentru o cura este mult mai mic, deoarece concentratia de substante active este mult mai mare, conform studiilor clinice complexul Lyprinol® fiind de 125 de ori mai puternic decat extractele sub forma de pulbere din scoica verde. Forma de prezentare – aceea de capsule moi, gelatinoase – permite o administrare mult mai usoara si cu o mult mai buna absorbtie la nivelul intregului organism. Lyprinol® este un produs de inalta puritate si nu trebuie confundat cu extractele ieftine din pulbere de scoici!